bvop Közadatkereső

Duna Papír Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
Székhely:2316 Tököl, Ráckevei út 6.
Adószám:10897919-2-51
Cégjegyzékszám:13-09-067931

Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

Üdvözlöm Önt a Duna Papír Kft. újonnan kialakított internetes felületén, melyet az Állami Partner programban részt vevő társszerveinkkel 2013-ban indítottunk útjára. 

Honlapunk, amely azzal a kettős céllal jött létre, hogy egyfelől bemutassa társaságunk tevékenységét, másfelől a meglévő (a belső ellátás keretében kiszolgált Kedvezményezetti partnereink) és a jövőbeni ügyfeleink részére megadja a partnerséget érintő legteljesebb tájékoztatást, a közeljövőben pedig a rendelés, vásárlás lehetőséget.

Reméljük, hogy az Önök részére létrehozott tartalom eléri célját és további szolgáltatásként segít könnyebbé és tartalmasabbá tenni a sikeres együttműködést.

Tisztelettel:

Fogarasi László
ügyvezető


Aktualitás

Nyílászárókkal bővít a BUFA Kft.

A BUFA Kft-nél mintegy 120 millió forintos beruházással nyílászáró üzemet hoztak létre, mely hamarosan megkezdi az új börtönökbe szánt fa- és műanyag ablakok, valamint beltéri ajtók gyártását.

Bővebben

Higiénikus mosoda Szombathelyen

2017. március 7-én, ünnepélyes keretek között adták át a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet területén megépített új regionális higiéniás mosodát.

Bővebben

Utolsó fázisában a száraztészta-üzem

A solti objektum fogvatartottjai hamarosan megkezdhetik a munkát a nagymajori száraztészta-üzemben, megtörtént a műszaki átadás.

Bővebben