bvop Közadatkereső

Duna Papír Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
Székhely:2316 Tököl, Ráckevei út 6.
Adószám:10897919-2-51
Cégjegyzékszám:13-09-067931

Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

Üdvözlöm Önt a Duna Papír Kft. újonnan kialakított internetes felületén, melyet az Állami Partner programban részt vevő társszerveinkkel 2013-ban indítottunk útjára. 

Honlapunk, amely azzal a kettős céllal jött létre, hogy egyfelől bemutassa társaságunk tevékenységét, másfelől a meglévő (a belső ellátás keretében kiszolgált Kedvezményezetti partnereink) és a jövőbeni ügyfeleink részére megadja a partnerséget érintő legteljesebb tájékoztatást, a közeljövőben pedig a rendelés, vásárlás lehetőséget.

Reméljük, hogy az Önök részére létrehozott tartalom eléri célját és további szolgáltatásként segít könnyebbé és tartalmasabbá tenni a sikeres együttműködést.

Tisztelettel:

Fogarasi László
ügyvezető


Aktualitás

Átadták az új mosodát

Ünnepélyes keretek között október 25-én adták át a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet III. objektumában kialakított új higiénikus mosodát.

Bővebben

5 éves a központi ellátás

A központi ellátás ötödik évfordulója alkalmából konferenciát és kiállítást rendezett a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága.

Bővebben

Ügyvezetői értekezlet Állampusztán

A május 11-én tartott értekezleten elsőként a gazdasági társaságok ügyvezető igazgatói számoltak be az első negyedév eredményeiről, tendenciákról. 

Bővebben