bvop Közadatkereső

Duna Papír Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
Székhely:2316 Tököl, Ráckevei út 6.
Adószám:10897919-2-51
Cégjegyzékszám:13-09-067931

Bemutatkozás

DUNA PAPÍR 

Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Duna Papír Kft. Budapesthez közel, Csepel-szigeten, Tököl városában helyezkedik el. A gazdasági társaság és jogelődje 1974. évtől látja el a Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetébe befogadott fiatalkorú és felnőtt korú fogvatartottak foglalkoztatását.

A Duna Papír Kft. 100 %-ban állami tulajdonú társaság, amely a Büntetés-végrehajtás keretein belül jogszabályokban rögzített közfeladatot lát el. Ezáltal biztosítva a fogvatartottak foglalkoztatását a munka világában, a piac által is elismert értékteremtő tevékenység megszervezésével.

Duna Papír Kft. tevékenységi köre kiterjed:

  • háztartási és közületi kiszerelésű higiéniai papírtermékek gyártására és forgalmazására
  • iratkezelési technológia - zárt rendszerben – alkalmas papíralapú irat megsemmisítésére, bálázására és papír alapanyag gyártásra történő előkészítésére

Társaságunk a háztartásokban és az ipari felhasználók által preferált termékeket gyártja, illetve forgalmazza.

A saját tevékenységként végzett háztartáshigiéniai papírfeldolgozó üzemben a technológiai folyamatok és a termelés állandó magas minőségi szintű fenntartása érdekében 1999. évtől ISO 9002 szabvány követelményei szerint kialakított minőségirányítási rendszer lett bevezetve. Minőségirányítási rendszerek folyamatos fenntartása eredményeként jelenleg ISO 9001:2008 és NATO AQAP 2120 tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Jelentős stratégiai előnyként jelentkezik a társaság telephelyének közelsége a magyarországi autópálya-hálózathoz, logisztikai előnyöket biztosítva partnerei részére. 

Társaságunk 20 éves piaci tapasztalattal rendelkezik papírgyártás területén. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a versenyképesség növelésére, valamint a folyamatos fejlődésre. Működésünk során átlagosan mintegy 320 fő foglalkoztatását végzezzük.

Üzleti filozófiánk, hogy a cég logója a hazai piacon a minőségi terméket és szolgáltatást jelentse. Jelképezze az alaposságot, stabilitást, kiszámíthatóságot. Jelentse a megbízható üzleti, állami partnert a termékeit megvásárló és szolgáltatásait igénybe vevők számára.