Rólunk

"Felelősen, újra és újra, értéket alkotunk papírból."

Ezen a képen a gyártósor látható

Társaságunk állami tulajdonban lévő gazdasági társaság, amely a büntetés-végrehajtási szervezeten belül, jogszabályokban rögzített közfeladatot lát el.

Székhelyünk Budapesthez és a magyarországi autópálya-hálózathoz közel a Csepel-szigeten Tökölön található, -mely elhelyezkedés logisztikai előnyöket biztosít Partnereink részére- ahol a Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetébe és a Tököli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe befogadott fogvatartottak foglalkoztatását látja el, ezáltal biztosítva a fogvatartottak be-, illetve visszavezetését a munka világába, a piac által is elismert értékteremtő tevékenység végzésével.

Fő profilunk higiéniai papírtermékek gyártása és forgalmazása, valamint szolgáltatásként biztosítjuk irodai, irattári anyagok szakszerű megsemmisítését.

Társaságunk 25 éves piaci tapasztalattal rendelkezik papírfeldolgozás területén. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a versenyképesség növelésére, valamint a folyamatos fejlődésre.

Üzleti filozófiánk, hogy a cég logója a hazai piacon a minőségi terméket és szolgáltatást jelentse. Jelképezze az alaposságot, stabilitást, kiszámíthatóságot. Jelentse a megbízható üzleti, állami partnert a termékeit megvásárló és szolgáltatásait igénybe vevők számára.

A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!